Ambachtelijke Bakker de Rooi
Romain de Rooi
Ambachtelijke Bakker & eigenaar
Romain is al heel wat jaren werkzaam in deze bakkerij. Hij heeft zichzelf volledig kunnen ontplooien van leerling tot ambachtelijke bakker. In 2012 behaalde hij zijn bakkersopleiding, dat was de kers op de taart.
De Ambachtelijke bakkerij
In 2016 werd bakker Romain volledig eigenaar van de bakkerij. Hij zorgde er destijds voor dat de bakkerij een enorme metamorfose onderging, er kwam een website, hij voerde grote veranderingen door in de winkel en kwam met een nieuw logo.
De bakkerij ging verder als Ambachtelijke Bakkerij de Rooi.
Bakkers in opleiding
Wij houden van ons vak en vinden het belangrijk om aanstaande bakkerstalenten onze liefde voor brood en banket door te geven. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf en leiden aankomend talent op naar ambachtelijk bakkersniveau.
Ben jij nieuw bakkerstalent en wil je het vak leren in ambachtelijke bakkerij?
Neem dan contact op met onze bakker Romain de Rooi.